UV LED nyomtatás - Mindenamiiroda.hu - Minden, ami egy irodához szükséges.

UV LED nyomtatás

UV nyomtatás

Gépparkunk legfiatalabb eleme, a Mimaki UV nyomtató, sokoldalú eszköz: többféle felületre és tárgyra képes nyomtatni: fára, fémre, műanyagra, üvegre, csempére, textilre, irodatechnikai eszközökre, telefontartozékokra, szóróajándékokra, exkluzív csomagolásokra, de akár hőérzékeny anyagokra is. Kiválóan kezeli a merev vagy rugalmas, tekercses és táblás felületeket egyaránt.

Az UV technológia sajátossága, hogy a fényre szilárduló festék nem igényel száradási időt, ezáltal a hagyományos nyomtatási eljárásokhoz képest gyors megoldást biztosít, ami kulcsfontosságú a napi irodai feladatok hatékonyságához.

A nyomatkészítés gyorsasága másrészt annak köszönhető, hogy az UV nyomtató klisé és szerszám nélkül, közvetlenül a célfelületre nyomtat. Így nem csak időt spórolunk, de költséghatékony és környezetkímélő eljárással állítjuk elő termékeinket.
Az UV nyomtatás másik előnye, hogy tartós eredményt nyújt, ugyanakkor esztétikai szempontból előnyösebb látványt, élénkebb színeket eredményez az oldószeres tintát használó nyomtatókhoz képest.

A Mimaki UV nyomtató kifejezetten alkalmas egyedi kreatív megoldások kivitelezésére, így magánszemélyek számára is megfizethető technológia. Csúcsminőséget nyújt például különböző családi eseményekre készülő ajándéktárgyak, naptárak, fotómontázsok nyomtatásában, de kiváló eszköz céges ajándékok logózására is.

Megrendelőink igényeinek kiszolgálására a kivitelezési lehetőségek széles választéka áll rendelkezésünkre:
fehér szín alányomással akár sötét vagy átlátszó felületekre is fotó minőségű nyomatokat készítünk;
különleges dombor-hatást érünk el egy speciális átlátszó lakk alkalmazásával, fényes és matt kivitelben egyaránt – ezzel az eljárással a lakkozott felületet optikailag kiemeljük környezetéből, élőbbé téve az ábrázolást, például:
sajátos textúrájú felületek megjelenítése: fa erezete, krokodilbőr, halpikkelyek, vízcseppek ablaküvegen stb.,
élőlények és tárgyak egyes részeinek kiemelése: arcon a szem hangsúlyozása, egybefonódó kezeken a jeggyűrűk kiemelése, divatcikkek reklámján a termékek előtérbe helyezése stb.,
Braille-írás készítése.

Speciális palacknyomtatási technológiánknak köszönhetően Magyarországon egyedülálló megoldással képesek vagyunk hengeres tárgyakra is nyomtatni. Forgató egységünk, a kebab teljes körfelületet átfogó nyomatot készít, fotó minőségben. A 360 fokos technológia által a palackok egyedi tervek szerint öltenek új ruhát, mely nem ázik le és nem rongálódik használat során.

A nyomott felület méretét tekintve a különböző fajtájú palackoktól a nagyobb, akár 10 mm–110 mm átmérőjű és 33 cm hosszúságú hengeres testekre egyaránt készítünk nyomatot.

Válassza egyedi palacknyomtatási szolgáltatásunkat, mert:
- kifogásatalan nyomatot készítünk,
- egyedi tervek alapján,
- tartós eredménnyel,
- igény szerint lakkozással,
- sokféle anyagra: műanyag, fa, fém, üveg stb.
- fehér szín nyomtatására is van lehetőség,
- rövid határidővel dolgozunk,
- rugalmas számlázási konstrukciókat ajánlunk,
- széles választékunkból céljainak megfelelően ajánlunk kulacsot (50 féle kulacs), elérhető áron (50–2500 Ft között).

Mi határozza meg az árat:
darabszám,
nyomat felületének mérete,
alkalmazott színek száma.

Nincs ötlete? Ez nálunk ingyen van!
Keressen bennünket bizalommal és kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
nyomda@mindenamiiroda.hu Tel:+36703370847