Adatvédelem - Mindenamiiroda.hu - Minden, ami egy irodához szükséges.

Adatvédelem

Adatvédelem:


- A Vevő regisztrációs adatait Mindenamiiroda védett, biztonságos adatbázisban tárolja, és megőrzi, azonban azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél, a megrendelés teljesítésében részt vesz (pl. futárszolgálat). Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat más célra semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Amennyiben a Vevő részéről írásbeli kérés érkezik a vevőadatok törlésére, akkor azokat a Mindenamiiroda adatbázisából törli. Az adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.

Adatkezelési azonosítónk: NAIH-54571/2012


- Elfelejtett jelszó: Jelszó emlékeztető funkciónkkal a regisztrációkor megadott e-mail címre kérheti a jelszó elküldését. Ilyen esetben javasoljuk, hogy belépést követően módosítsa jelszavát.
- Felhívjuk figyelmét arra, hogy a regisztrációkor megadott jelszavát bizalmasan kezelje, ne adja át arra illetékteleneknek. A Mindenamiiroda Kft. nem felel az így keletkezett téves szállításokért és károkért.
- Mindenamiiroda minden esetben az Ön által megadott számlázási és szállítási adatokkal dolgozik. Kézi adatmódosítást a Mindenamiiroda nem végez, kizárólag az Ön telefonos, vagy e-mailes bejelentése/kérése alapján. Ezért fontos, hogy az adatok pontosak legyenek. Ez garantálja ugyanis az áru pontos célba érkezését és a pontos számlázást. Az adatok ellenőrzésére, adatmódosításra a rendelés feladás közben és regisztrációt követően is van mód egyrészt a Bejelentkezést követően a Fiók - Profil menüpontjában minden Vevő módosíthatja regisztrációs adatait.