Céginformáció - Mindenamiiroda.hu - Minden, ami egy irodához szükséges.

Céginformáció

Céginformáció

Cégünk a Mindenamiiroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2011. márciusa óta végez irodaszer kereskedelmi tevékenységet.
Hiszünk abban, hogy szolgáltatásainkkal nagyban megkönnyítjük a dolgát a hazánkban működő cégeknek, vállalkozásoknak. Segítségünkkel kockázatmentesen, sok értékes időt megspórolva tudja irodaszer beszerzéseinek költségeit csökkenteni, a beszerzési folyamatot gyorsítani, a kívánságainak leginkább megfelelő terméket megtalálni.
A megalakulás óta cégünk csak a fokozatosság betartásával tudott növekedni, kizárólag saját erejéből, ehhez pedig feltétel volt vevőink bizalma, erre építjük még ma is üzletpolitikánkat.
Az eredményes kapcsolat egyik kulcsa, hogy fokozottan figyelünk partnereink szükségleteire, kéréseire, segítséget nyújtunk a megfelelő termékek kiválasztásában. Figyelemmel kísérjük a kiszállítást, gyors és rugalmas megoldást keresünk a felmerülő igények kielégítésére.
Termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a kor követelményeit meghaladó színvonalat tudjunk biztosítani ügyfeleink részére.
A minőség, a gyorsaság és a bizalom megvalósítása elsődleges szempont, hogy sokrétű szolgáltatásunkkal és szakértelmünkkel könnyebbé és hatékonyabbá tegyük ügyfeleink munkáját


Célunk:

"Irodaszer és irodai,-nyomdai szolgáltatások biztosítása irodáknak, cégeknek, magánszemélyeknek."Kik választanak minket partnerüknek:
Elsősorban, azok a vevők, akik szeretik a megbízhatóságot, a családias légkört és a vevőorientált piaci magatartást, ahol tiszteletben tartják a vevők érdekeit. Továbbá hasznosnak tartják a szakmai hozzáértést és a díjtalan kiszállítást.
Kik a mi vevőink

- pénzintézetek, önkormányzati cégek, közületek, szociális intézmények,
- nagykereskedelmi vállalkozások, cégellátók,
- kiskereskedők, szaküzletek, végfelhasználók

Forgalmazott termékeink


Árukínálatunk a vezető gyártók termékeiből, valamint hazai gyártók minőségi választékából tevődik össze, ezzel is megkönnyítve ügyfeleink választási döntését a hétköznapi és irodai környezetben egyaránt.
Forgalmazott termékcsoportjaink: nyomtató-, fax-, fénymásoló kellékek, fénymásoló -, fax-, nyomtató szerviz, papír-, irodaszer-, számítástechnika-, irodatechnika-, nyomtatvány-, tisztíószer- és vegyi áru forgalmazása, bélyegzőkészítés, iroda szolgáltatások, üres - és teli toner forgalmazása.
Bőséges áruválaszték, közel 20.000 féle árucikk.

Irodai , nyomdai szolgáltatásaink, irodatechnikai karbantartó szolgáltatásaink:


Nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásunk minőségére, ügyfeleink rugalmas kiszolgálására, valamint környezetbarát termékek értékesítésére. Elsődleges célunk olyan áruválasztékkal kielégíteni ügyfeleink igényeit, mely nélkülözhetetlen a korszerű munkavégzéshez.
Minőségi garancia:

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszert működtet.