Fizetés és szállítás - Mindenamiiroda.hu - Minden, ami egy irodához szükséges.

Fizetés és szállítás

Fizetés és szállítás:

Nettó 30.000 (harmincezer) forint fölött a házhoz szállítás Magyarország egész területére ingyenes!
A fizetendő díjat a megrendelés feladása előtt a szoftver automatikusan kiszámítja, így Ön is meggyőződhet a szállítási díjakról.
(Figyelem! Más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe)
Amennyiben a megrendelés értéke nem éri el a nettó 30.000 (harmincezer) forint összeget a szállítás díja nettó 2500 (kettőezer-ötszáz) forint.

Személyes áruátvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával fizethet üzletünkben, 1135 Budapest, Csata utca 25. (Nyitvatartás: H-P 7:30-18:00, Szo: 8:30-13:00)
Ebben az esetben azonban kérjük minden esetben várja meg az értesítő e-mailt amelyben tájékoztatjuk, hogy rendelése átvehető.

A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kiegyenlítheti. Kérésére az átutaláshoz proforma számlát e-mailben tudunk küldeni. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját! Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni: MKB bank, 10300002-10611698-49020012

A rendelések szállítási idejére minden terméknél feltüntettük a várható szállítási határidőt, vagy azt, hogy a termék raktárunkban elérhető. A raktárkészlet függvényében ettől eltérhet a tényleges teljesítési idő, azonban erről e-mailben tájékoztatást küldünk és Ön jelezheti felénk, hogy ezen szállítási határidőt még elfogadhatónak tartja vagy sem.

További részletek az Általános Szerződési Feltételekben

Személyes átvétel Pick Pack Pont-on: a részletekért kattintson IDE